Mamy 15125

przykładowe prace

...
...największy zbiór zawierający

gotowe wzory prac

w sieci!
logo PraceDyplomowe.edu.pl

   katalog gotowych wzorów

zdjecie-przykladowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-wzor-pracy-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-gotowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl
Tu przeszukasz całą bazę prac w sposób szybki i zautomatyzowany.
Zobacz prace podzielone tematami:

Numer pracy:   9364
Temat pracy:  

Ocena możliwości obniżenia dodatku NaCl w wybranej potrawie przez zastosowanie przypraw

Liczba stron:   73

Spis treści / plan pracy:
Wstęp

Rozdział I.
Przegląd piśmiennictwa

   1. Ogólna charakterystyka i klasyfikacja przypraw .........13
   2. Charakterystyka przypraw i składników stosowanych do sporządzenia sosu Napoli......... 16

Rozdział II.
Cel i zakres pracy......... 28

Rozdział III.
Materiał i metodyka badań

   1. Materiał badawczy .........29
      1.1. Charakterystyka doświadczalnych wariantów potrawy – Spaghetti z sosem Napoli......... 29
      1.2. Charakterystyka składników użytych do potrawy......... 33
   2. Metodyka badań
      2.1. Organizacja badań......... 36
      2.2. Metoda oceny sensorycznej z wykorzystaniem nieustrukturowanej skali graficznej......... 37
      2.1. Analiza statystyczna wyników .........39

Rozdział IV.
Wyniki i ich dyskusja

   1. Wyniki oceny sensorycznej wariantów potrawy „Spaghetti z sosem Napoli”
      1.1. Wyniki oceny potrawy pod względem smakowitości ogólnej......... 40
      1.2. Wyniki oceny sensorycznej potraw pod względem intensywności odczuwanego smaku......... 43
      1.3. Wyniki oceny sensorycznej potraw pod względem ogólnej pożądalności zapachu .........46
      1.4. Wyniki oceny sensorycznej pod względem intensywności odczuwania smaku słonego .........50
      1.5. Wyniki oceny sensorycznej rozpoznawania składników przyprawowych w potrawie Spaghetti Napoli .........53
      1.6. Wyniki oceny sensorycznej w odniesieniu do odczucia najmocniejszej nuty smakowej w przygotowanych wariantach potrawy......... 58

Podsumowanie i wnioski.........65
Spis piśmiennictwa .........69
Aneks .........73



   


Zamawiam:
Wartość zamówienia: PLN
Twój e-mail:


Jeśli chcesz zadać pytanie dotyczące tej pracy, kliknij w poniższy przycisk.



Na wszystkie zapytania odpowiadamy codziennie, najpóźniej w przeciągu 24h.





Szybkie i wygodne płatności.
dostepne formy płatności


Zastrzegamy, iż wzorcowe prace magisterskie, prace licencjackie, prace dyplomowe, prace podyplomowe, prace inżynierskie, prace semestralne, prace zaliczeniowe, referaty, biznes plany, plany marketingowe i inne opracowania jakie oferujemy mają wyłącznie charakter informacyjny. Każda praca magisterska, licencjacka, inżynierska lub inna praca dyplomowa zakupiona w serwisie musi być traktowana wyłącznie jako wzór, przykład do przygotowania własnej pracy naukowej, przyspieszjąc tym samym proces pisania pracy całkowicie zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Nie bierzemy odpowiedzialności za konsekwencje związane z wykorzystaniem przesłanych przez nas prac. Należy pamiętać o przestrzeganiu obowiązujących przepisów Prawa Autorskiego oraz Art. 272


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Copyright © by PraceDyplomowe.edu.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.