Mamy 10074

przykładowe prace

...
...największy zbiór zawierający

gotowe wzory prac

w sieci!
logo PraceDyplomowe.edu.pl

   katalog gotowych wzorów

zdjecie-przykladowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-wzor-pracy-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-gotowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl
Tu przeszukasz całą bazę prac w sposób szybki i zautomatyzowany.
Zobacz prace podzielone tematami:

Numer pracy:   6263
Temat pracy:  

Zachowania konsumentów na rynku mlecznych napojów fermentowanych suplementowanych dodatkami roślinnymi

Liczba stron:   43
Cena pracy:
 279 PLN

Spis treści / plan pracy:

1. Wprowadzenie............2

      1.1. Mleczne napoje fermentowane............2
      1.2. Dodatki roślinne............3

2. Cel i teza............5

3. Zachowania konsumenckie.

      3.1. Wstęp............6
      3.2. Racjonalność i irracjonalność zachowań konsumenckich............7
      3.3. Czynniki kształtujące zachowania konsumentów na rynku............10
         3.3.1. Czynniki ekonomiczne............10
         3.3.2. Uwarunkowania marketingowe............11
         3.3.3. Czynniki społeczno-kulturowe............12
         3.3.4. Czynniki psychologiczne............13
         3.3.5. Modele czynników wyboru żywności............13
      3.4. Perspektywa funkcjonalnych dodatków do mlecznych napojów fermentowanych.
         3.4.1. Wpływ oczekiwań konsumenta............18
         3.4.2. Działania producenta............19

4. Substancje dodatkowe a promocja artykułów żywnościowych.

      4.1. Eksponowanie substancji dodatkowych............19
      4.2. Orientacja marketingowa firm sektora spożywczego............20
         4.2.1. Rynek artykułów żywnościowych a komunikacja marketingowa............20
         4.2.2. Struktura produktu a proces komunikacji marketingowej............22
         4.2.3. Narzędzia i media w promocji żywności............23
      4.3. Tworzenie przekazu reklamowego............24
         4.3.1. Przekaz artykułów żywnościowych w środkach masowej komunikacji............24
         4.3.2. Promocja sprzedaży............25
         4.3.3. Działania Public Relations............25
         4.3.4. Nowoczesne narzędzia promocji............25

5. Czynniki zachowania konsumentów na rynku mlecznych napojów fermentowanych suplementowanych dodatkami roślinnymi.

      5.1. Metodyka badania............28
      5.2. Omówienie wyników............28

Podsumowanie............37
Literatura............38
Spis tabel ............40
Spis rysunków............41
Załączniki............41



   


Zamawiam:
Wartość zamówienia: PLN
Twój e-mail:


Jeśli chcesz zadać pytanie dotyczące tej pracy, kliknij w poniższy przycisk.



Na wszystkie zapytania odpowiadamy codziennie, najpóźniej w przeciągu 24h.





Nie znalazleś swojego tematu pracy? Nie oznacza to, że go nie mamy. Napisz do nas!

* Treść wiadomości:
Imię lub pseudonim:
* Twój adres e-mail:


Zastrzegamy, iż wzorcowe prace magisterskie, prace licencjackie, prace dyplomowe, prace podyplomowe, prace inżynierskie, prace semestralne, prace zaliczeniowe, referaty, biznes plany, plany marketingowe i inne opracowania jakie oferujemy mają wyłącznie charakter informacyjny. Każda praca magisterska, licencjacka, inżynierska lub inna praca dyplomowa zakupiona w serwisie musi być traktowana wyłącznie jako wzór, przykład do przygotowania własnej pracy naukowej, przyspieszjąc tym samym proces pisania pracy całkowicie zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Nie bierzemy odpowiedzialności za konsekwencje związane z wykorzystaniem przesłanych przez nas prac. Należy pamiętać o przestrzeganiu obowiązujących przepisów Prawa Autorskiego oraz Art. 272

Bezpieczeństwo i wygodę płatności zapewnia Transferuj.pl


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Copyright © by PraceDyplomowe.edu.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.