Mamy 11085

przykładowe prace

...
...największy zbiór zawierający

gotowe wzory prac

w sieci!
logo PraceDyplomowe.edu.pl

   katalog gotowych wzorów

zdjecie-przykladowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-wzor-pracy-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-gotowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl
Tu przeszukasz całą bazę prac w sposób szybki i zautomatyzowany.
Zobacz prace podzielone tematami:

Numer pracy:   3588
Temat pracy:  

Wpływ gastronomii na rozwój turystyki na przykładzie wybranych regionów Polski.

Liczba stron:   46

Spis treści / plan pracy:

Wstęp.........6
Rodział I
Cel i zakres pracy
   1. Gastronomia turystyka w świetle literatury naukowej
      1.1. Definicje turystyki .........7
          1.1.1. Pojęcie turystyki.........7
          1.2.2. Rodzaje turystyki.........9
      1.2. Definicje gastronomii.........14
          1.2.1.Pojęcie gastronomii.........14
          1.2.2.Rodzaje gastronomii.........15

Rodział 2.
Formy gastronomii w turystyce
      2.1. Turystyczna baza gastronomiczna.........18
          2.1.1. Zasoby bazy gastronomicznej w Polsce.........21
      2.2. Usługi gastronomiczne w obiektach hotelarskich.........22
      2.3. Żywienie turystów w agroturystyce.........25

Rodział 3.
Wpływ gastronomii na rozwój turystyki
       3.1. Przegląd wybranych kuchni polskich regionów turystycznych......... 30
       3.1.1. Kuchnia kaszubska.........30
          3.1.2. Kuchnia góralska......... 31
          3.1.3. Kuchnia śląska.........32
       3.2. Rola produktów tradycyjnych w promocji regionów turystycznych......... 34
          3.2.1. Kiełbasa lisiecka.........34
          3.2.2. Śliwowica Łącka.........35
          3.2.3. Czernina Kaszubska / Czernina.........37
          3.2.4. Kiszka ziemniaczana.........38
          3.2.5. Oscypek (oszczypek).........39
       3.3.wybrane imprezy gastronomiczno- turystyczne jako promocja regionów w Polsce
          3.3.1. Międzynarodowe Targi Chleba w Jaworze.........40
          3.3.2. Miodobranie kurpiowskie.........40
          3.3.3. Małopolski Szlak Owocowy.........41
          3.3.4. Chmielaki Krasnostawskie.........42
          3.3.5. Winobranie w Zielonej Górze.........42
          3.3.6. Charsznickie Dni Kapusty.........43

Podsumowanie i wnioski.........44
Spis literatury.........46
Spis tabel.........46

   



Zamawiam:
      
      
      
      
      
      
Wartość zamówienia: PLN
Twój e-mail:


Jeśli chcesz zadać pytanie dotyczące tej pracy, kliknij w poniższy przycisk.



Na wszystkie zapytania odpowiadamy codziennie, najpóźniej w przeciągu 24h.





Umożliwiamy szybkie, bezpieczne i wygodne płatności za pomocą serwisu tpay.com
Umożliwiamy szybkie płatności internetowe za pomocą serwisu tpay.com

Zastrzegamy, iż wzorcowe prace magisterskie, prace licencjackie, prace dyplomowe, prace podyplomowe, prace inżynierskie, prace semestralne, prace zaliczeniowe, referaty, biznes plany, plany marketingowe i inne opracowania jakie oferujemy mają wyłącznie charakter informacyjny. Każda praca magisterska, licencjacka, inżynierska lub inna praca dyplomowa zakupiona w serwisie musi być traktowana wyłącznie jako wzór, przykład do przygotowania własnej pracy naukowej, przyspieszjąc tym samym proces pisania pracy całkowicie zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Nie bierzemy odpowiedzialności za konsekwencje związane z wykorzystaniem przesłanych przez nas prac. Należy pamiętać o przestrzeganiu obowiązujących przepisów Prawa Autorskiego oraz Art. 272


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Copyright © by PraceDyplomowe.edu.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.