Mamy 10064

przykładowe prace

...
...największy zbiór zawierający

gotowe wzory prac

w sieci!
logo PraceDyplomowe.edu.pl

   katalog gotowych wzorów

zdjecie-przykladowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-wzor-pracy-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-gotowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl
Tu przeszukasz całą bazę prac w sposób szybki i zautomatyzowany.
Zobacz prace podzielone tematami:

Numer pracy:   3588
Temat pracy:  

Wpływ gastronomii na rozwój turystyki na przykładzie wybranych regionów Polski.

Liczba stron:   46
Cena pracy:
 299 PLN

Spis treści / plan pracy:

Wstęp.........6
Rodział I
Cel i zakres pracy
   1. Gastronomia turystyka w świetle literatury naukowej
      1.1. Definicje turystyki .........7
          1.1.1. Pojęcie turystyki.........7
          1.2.2. Rodzaje turystyki.........9
      1.2. Definicje gastronomii.........14
          1.2.1.Pojęcie gastronomii.........14
          1.2.2.Rodzaje gastronomii.........15

Rodział 2.
Formy gastronomii w turystyce
      2.1. Turystyczna baza gastronomiczna.........18
          2.1.1. Zasoby bazy gastronomicznej w Polsce.........21
      2.2. Usługi gastronomiczne w obiektach hotelarskich.........22
      2.3. Żywienie turystów w agroturystyce.........25

Rodział 3.
Wpływ gastronomii na rozwój turystyki
       3.1. Przegląd wybranych kuchni polskich regionów turystycznych......... 30
       3.1.1. Kuchnia kaszubska.........30
          3.1.2. Kuchnia góralska......... 31
          3.1.3. Kuchnia śląska.........32
       3.2. Rola produktów tradycyjnych w promocji regionów turystycznych......... 34
          3.2.1. Kiełbasa lisiecka.........34
          3.2.2. Śliwowica Łącka.........35
          3.2.3. Czernina Kaszubska / Czernina.........37
          3.2.4. Kiszka ziemniaczana.........38
          3.2.5. Oscypek (oszczypek).........39
       3.3.wybrane imprezy gastronomiczno- turystyczne jako promocja regionów w Polsce
          3.3.1. Międzynarodowe Targi Chleba w Jaworze.........40
          3.3.2. Miodobranie kurpiowskie.........40
          3.3.3. Małopolski Szlak Owocowy.........41
          3.3.4. Chmielaki Krasnostawskie.........42
          3.3.5. Winobranie w Zielonej Górze.........42
          3.3.6. Charsznickie Dni Kapusty.........43

Podsumowanie i wnioski.........44
Spis literatury.........46
Spis tabel.........46

   



Zamawiam:
      
      
      
      
      
      
Wartość zamówienia: PLN
Twój e-mail:


Jeśli chcesz zadać pytanie dotyczące tej pracy, kliknij w poniższy przycisk.



Na wszystkie zapytania odpowiadamy codziennie, najpóźniej w przeciągu 24h.





Nie znalazleś swojego tematu pracy? Nie oznacza to, że go nie mamy. Napisz do nas!

* Treść wiadomości:
Imię lub pseudonim:
* Twój adres e-mail:


Zastrzegamy, iż wzorcowe prace magisterskie, prace licencjackie, prace dyplomowe, prace podyplomowe, prace inżynierskie, prace semestralne, prace zaliczeniowe, referaty, biznes plany, plany marketingowe i inne opracowania jakie oferujemy mają wyłącznie charakter informacyjny. Każda praca magisterska, licencjacka, inżynierska lub inna praca dyplomowa zakupiona w serwisie musi być traktowana wyłącznie jako wzór, przykład do przygotowania własnej pracy naukowej, przyspieszjąc tym samym proces pisania pracy całkowicie zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Nie bierzemy odpowiedzialności za konsekwencje związane z wykorzystaniem przesłanych przez nas prac. Należy pamiętać o przestrzeganiu obowiązujących przepisów Prawa Autorskiego oraz Art. 272

Bezpieczeństwo i wygodę płatności zapewnia Transferuj.pl


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Copyright © by PraceDyplomowe.edu.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.