Mamy 10087

przykładowe prace

...
...największy zbiór zawierający

gotowe wzory prac

w sieci!
logo PraceDyplomowe.edu.pl

   katalog gotowych wzorów

zdjecie-przykladowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-wzor-pracy-prace-dyplomowe-edu-pl zdjecie-gotowa-praca-prace-dyplomowe-edu-pl
Tu przeszukasz całą bazę prac w sposób szybki i zautomatyzowany.
Zobacz prace podzielone tematami:

Numer pracy:   3031
Temat pracy:  

Wdrażanie systemu HACCP.

Liczba stron:   47
Cena pracy:
 199 PLN

Spis treści / plan pracy:

Wstęp ...........4
Cel i zakres pracy........... 5

Rozdział 1.
System HACCP jako element zapewnienia bezpieczeństwa żywności
      1.1 Historia systemu HACCP ...........6
      1.2 Definicje i pojęcia związane z HACCP ...........7
      1.3 Istota systemu........... 8
      1.4 Polityka jakości i bezpieczeństwa żywieniowego ...........9

Rozdział 2.
Opis systemu HACCP według 12-stopniowej sekwencji działań na podstawie siedmiu zasad HACCP w Domu Pomocy Społecznej
      2.1 Podstawa prawna ...........11
      2.2 Utworzenie Zespołu HACCP ...........12
      2.3 Opis produktu i zidentyfikowanie zamierzonego sposobu użycia ...........13
      2.4 Skonstruowanie schematu procesu technologicznego ...........14
      2.5 Weryfikacja schematu procesu technologicznego........... 15
      2.6 Zasady systemu HACCP........... 16
         2.6.1 Przeprowadzenie analizy zagrożeń w systemie HACCP ...........16
         2.6.2 Określenie CCP – Krytycznych Punktów Kontroli ...........17
         2.6.3 Ustalenie wartości parametrów krytycznych dla każdego CCP ...........18
         2.6.4 Ustalenie sposobu monitorowania każdego CCP ...........18
         2.6.5 Określenie działań korygujących........... 19
         2.6.6 Określenie systemu weryfikacji ...........19
         2.6.7 Ustanowienie dokumentacji i sposobów przechowywania zapisów........... 20

Rozdział 3.
Charakterystyka Zakładu Domu Pomocy Społecznej
      3.1 Profil Zakładu ...........22
      3.2 Struktura organizacyjna ...........23
      3.3 Plan pomieszczeń........... 24
      3.4 Szkolenia i świadomość personelu ...........24
      3.5 Efektywność systemu HACCP w opinii kierownictwa Zakładu i pensjonariuszy ...........25

Zakończenie........... 27
Bibliografia ...........28
Spis rysunków i tabel ...........29
Aneks ...........30
Streszczenie ...........47

   



Zamawiam:
      
      
      
      
      
      
      
Wartość zamówienia: PLN
Twój e-mail:


Jeśli chcesz zadać pytanie dotyczące tej pracy, kliknij w poniższy przycisk.



Na wszystkie zapytania odpowiadamy codziennie, najpóźniej w przeciągu 24h.





Nie znalazleś swojego tematu pracy? Nie oznacza to, że go nie mamy. Napisz do nas!

* Treść wiadomości:
Imię lub pseudonim:
* Twój adres e-mail:


Zastrzegamy, iż wzorcowe prace magisterskie, prace licencjackie, prace dyplomowe, prace podyplomowe, prace inżynierskie, prace semestralne, prace zaliczeniowe, referaty, biznes plany, plany marketingowe i inne opracowania jakie oferujemy mają wyłącznie charakter informacyjny. Każda praca magisterska, licencjacka, inżynierska lub inna praca dyplomowa zakupiona w serwisie musi być traktowana wyłącznie jako wzór, przykład do przygotowania własnej pracy naukowej, przyspieszjąc tym samym proces pisania pracy całkowicie zgodny z obowiązującym w Polsce prawem. Nie bierzemy odpowiedzialności za konsekwencje związane z wykorzystaniem przesłanych przez nas prac. Należy pamiętać o przestrzeganiu obowiązujących przepisów Prawa Autorskiego oraz Art. 272

Bezpieczeństwo i wygodę płatności zapewnia Transferuj.pl


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Copyright © by PraceDyplomowe.edu.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.